Medewerkers

Andries Bouwman

Eigenaar/Verkoop/Servicebalie

6677.jpg

 

 

Als eigenaar van het bedrijf vindt u Andries vaak achter de servicebalie, hij is daarbij ook het aanspreekpunt van het bedrijf. Andries regelt de in- en verkoop van occasions en maakt graag samen met u een passende offerte.

Andre Veenstra

Receptionist

egwin.jpg

 

 

Andre versterkt ons team sinds 2015. Andre vervult zijn taak als werkplaatsreceptionist binnen ons bedrijf. Voor een werkplaatsafspraak, prijsopgave of advies kunt u bij Andre terecht.

Evert-Jan Bouwman

Verkoper

 

 

Evert-Jan zorgt voor de in-verkoop van de occasions binnen ons bedrijf. Bent u opzoek naar iets specifieks? Geef het door en Evert-Jan gaat voor u opzoek.

Henk Hassing

Eigenaar/Verkoop/Werkplaatschef

6651.jpg

 

 

Henk is samen met Andries eigenaar van het bedrijf. Henk vindt u vaak in de werkplaats en zorgt ervoor dat de planning vlekkeloos verloopt. Ook voor onderhoud van u caravan of camper bent u bij Henk aan het juiste adres.

Wim Bos

Eerste Autotechnicus/APK

 

 

Wim is sinds 2017 werkzaam binnen ons bedrijf. Een man die passie heeft voor het autovak. Of het nu gaat om onderhoud of een grote reparatie, Wim draait er zijn hand niet voor om!

Robin Dokter

Eerste Autotechnicus/APK

 

 

Robin kwam in 2007 als stagiaire bij ons binnen wandelen. Een man die elke dag met een grote glimlach staat te werken. Hij heeft in de loop der jaren al zijn diploma's behaald en is nu al ruim 10 jaar werkzaam binnen ons bedrijf. Iets waar we erg trots op zijn!

Mark Heidema

Eerste Autotechnicus/APK

 

 

Mark is onze nieuwe aanwinst in de werkplaats. Een jonge gedreven vent die graag sleutelt aan auto's. Mark gaat nog één dag naar school om te leren voor diagnose specialist.

Jan Oostwoud

Chauffeur

 

 

Jan die nu sinds enkele jaren met pensioen is, helpt ons graag een handje mee. Jan is vaak te vinden op onze vrachtwagen voor het transport van onze ingekochte occasions.