VAN HARTE WELKOM!

Geschiedenis

 

In 1980 startte Chris Knoop een auto reparatiebedrijf aan de Handelsweg 8 in Barger-Oosterveld, Emmen. In 1995 besloot Knoop het bedrijf te verkopen aan zijn medewerkers en vanaf 1 Januari 2007 hebben Henk Hassing en Andries Bouwman de eigenaren van Autoservice Knoop het bedrijf omgedoopt tot Autobedrijf HABO. Het is een samentrekking van de namen Hassing en Bouwman. 

 

Sinds enkele jaren werkt het bedrijf met het concept van Bosch Car Service en met in totaal zo`n 7 medewerkers een bedrijf voor vakkundige reparatie en onderhoud. De prettige sfeer en klantvriendelijke benadering staat boven aan.

Autobedrijf HABO verricht onderhoud aan personenauto’s, bedrijfsauto’s, caravans, campers aanhangwagens & brommobielen. 

Autobedrijf HABO: vertrouwd, veelzijdig en vakkundig. 

Halve Finalist: Autobedrijf Van Het Jaar 2015-2016

 

Mede dankzij u zijn wij Halve Finalist van de BOVAG verkiezing Autobedrijf Van Het Jaar 2015-2016. Toen we hoorden dat ons bedrijf zich tot de halve finalisten mocht rekenen, ging het dak er af, helaas zijn wij geëindigd bij de laatste tien. Dit bewijst wel dat we op de goede weg zitten. Wij zijn al ontzettend blij met de titel Halve Finalist! Onze service en kwaliteit wordt nu extra beloond. De afgelopen tijd hebben wij ontzettend veel aandacht van onze klanten en relaties ontvangen en er werdt echt meegeleefd. Wij willen nogmaals iedereen bedanken!              

 

Promofilm

Om een goed beeld te krijgen over onze werkvoering nodigen wij u graag uit onze promofilm te bekijken.

 

HABO & Bosch: Een sterk team!

Autobedrijf HABO werkt met het Bosch Car Service-concept. Dit betekent dat onze monteurs regelmatig trainingen volgen, dat wij eersteklas onderdelen gebruiken en gebruik kunnen maken van de schat aan kennis die Bosch in huis heeft. 

Bosch is vandaag de grootste onafhankelijke leverancier in de eerste montage voor personenwagens. Ervaring, inventiviteit en diepgaande kennis leiden voortdurend tot nieuwe productontwikkelingen. Deze zorgen ervoor dat auto’s steeds beter presteren op het vlak van veiligheid, verbruik en emissie. 

Door de nauwe samenwerking met zowat alle autoconstructeurs kan Bosch een schat aan technische informatie doorgeven aan ons als Bosch Car Service partner, uw garage. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is de succesformule van het Bosch Car Service bedrijf.

Beoordeling

Heeft u onderhoud bij ons laten uitvoeren? Onderdelen of accessoires gekocht? Of een occasion bij ons aangeschaft? Wij ontvangen graag u beoordeling!